Lekker slapen met TAF

 

Interessant voor iedereen die wel eens wakker ligt over hoe het verder moet met het huishouden als men door ontslag, een ongeluk of ziekte de vaste maandlasten niet meer kan betalen.

 

Woning, baan of bedrijf en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Het kan u ook overkomen. Wie zou er niet af en toe eens wakker van liggen? Ontslag, een ongeluk of ziekte. Hoe moet het dan met het huishouden? De hypotheek of de huur, gas, water en licht, de verzekeringen; maandelijkse vaste lasten lopen gewoon door terwijl uw inkomen wellicht niet meer hetzelfde is als nu.


Met de TAF Maandlastbeschermer of het TAF zelfstandigenplan heeft u daar geen last van. U weet zeker dat uw maandelijkse lasten gedekt zijn. Dat geeft u alle tijd om een andere baan te zoeken of te herstellen van uw ziekte. En dat slaapt een stuk geruster.Op deze site vinden werknemers, zelfstandigen, werkgevers en tussenpersonen alle informatie over de succesvolle producten van TAF.

Kijk op de website ! !